Insalata di patate con capperi fritti
L'insalata di patate è una ricetta molto popolare. Ma perché non osare con una variante? Questa versione con capperi croccanti, rosmarino fresco e Salsa di Soia Kikkoman trasformerà una ricetta classica nel piatto numero uno della vostra festa barbecue.
Preparazione
Passaggio 1
Cut the potatoes in half and place in a bowl.
Passaggio 2
Cut the onion into thin half moons and add to the potatoes.
Passaggio 3
In a separate bowl mix mayonnaise with Kikkoman Soy Sauce and mustard. Add garlic crushed by a garlic press and finely chopped rosemary.
Passaggio 4
Toss the dressing with the potatoes and the onion.
Passaggio 5
Heat the oil in a frying pan. Drain the capers well on a paper towel. Place them in the pan and fry until crispy. After frying, again drain thoroughly on a paper towel.
Passaggio 6
Sprinkle the potatoes with fried capers and chopped chives.
ID della ricetta: 1126
Ricetta in PDF
scarica il PDFGrazie per il tuo feedback
Facci sapere cosa ne pensi
Clicca il numero di stelle che vuoi darci: più sono meglio è!
Scopri di più